BollahPinnsvin - Mitt liv og min hverdag. <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Endelig har saueren kommet!

Da var det endelig min tur til å få stor pakke i posten. Den har jeg ventet på en stund nå, da de var utsolgt og derfor blei alt forsinka med over 1 måned. 
Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! :D

 

Jeg skal ikke få dere til å gjette hva det er. Da ikke alle veit at jeg driver med skyting. Enda. Men nå har jeg fått Sauer'n min! :) Så nå er jeg klar til trening med en gang fødsel er over. Ligger jo 5 måneder etter på treninga. He-he!Så nå har vi økt bestanden i våpenskapet hjemme, og en samboer som er kjempe glad for at han får ha børsa si i fred igjen. :)


 

Noen av leserne mine som driver med skyting da?
Eller kanskje noen av dere jakter ? 
Jeg har lyst til å begynne å jakte etterhvert, men har ikke fått rota meg til å ta jaktprøven. 
Så nå går det i konkurranse skyting i DFS (Det Frivillige Skyttervesen). Jeg har jo ikke holdt på så lenge enda, så er bare i klasse 1 og skyter kun liggende. 
Men målet er jo å komme seg fortest mulig opp i klasse 3, så jeg kan slå Daniel langt ned i støvlene ! :D

 

Bollah <3

 • 0

  90,5% overstått! (36+4)

  Nå begynner tida faktisk å gå ganske fort. Føler jeg. Synes ikke det er så lenge siden jeg var overlykkelig fordi jeg endelig kunne kvalifiseres som høygravid! Og det var 34+4. 2 uker siden allerede!  27 dager...
  Det er helt vilt!
  Jeg er snart mamma! <3  Føles ut som at jeg er klar for å sprekke snart.
  Men det er visst en av bivirkningene av kalde februardager. He-he!

   

  Bollah <3

 • 6

  Redhead - I'm back

  I går var jeg avgårde til Asker, for å få fiksa opp håret litt før fødsel! Greit å kunne føle seg litt fresh på håret når man skal hjem fra sykehuset. Så man slipper å føle seg udelikat på alle mulige måter når man skal hjem fra føden. :) 

  Jeg har lenge vært kjent for mine fargesprakende rødfarger på håret. Men de siste 2 årene har jeg faktisk ikke hatt rødt hår. Nå ville jeg tilbake til mitt "gamle" meg. Og her er jeg endelig meg selv igjen!
  Rødhåra <3 

  Litt forskjell - på en oversliten klipp og fæl farge, over til det her! 

  Grunnen til at jeg reiser helt tilbake til Asker for å klippe meg, er ganske enkel! Og den grunnen heter, Vera, på Hår Asker! <3 
  Vil anbefale både Vera og salongen i Asker. De er noen fantastiske damer! <3
  http://www.haarasker.no/

  Har dere noen faste frisører dere går til?
  Hvordan er hår frisyren din nå i forhold til hva den er ufarget?

   

  Bollah <3

 • Madelen Berg

  Velkommen til mitt liv og mine tanker. Jeg er ei blid jente født en tropenatt i juli 1991. Ble mamma i november 2016 <3 Nyter livet på landet sammen med min forlovede og datteren våres. Bloggen vil inneholde alt fra mine tanker til min hverdag. Mammalivet, trening, mat, musikk, foto, bil og alt annet jeg driver med. :)

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits