BollahPinnsvin - Mitt liv og min hverdag. <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Sommerferien er over

Sommerferien er over. Hverdagen er tilbake. Daniel er ferdig i pappapermisjon, så jeg og Thilde er tilbake alene. Det går helt fint. 

Sommerferien har vært kjempe fin. Noen småturer på hytta har det vært. Vi har vært 1,5 uke i Asker, hos mamma og pappa og vi har vært på Landsskytterstevnet i Førde i 8 dager. 

På LS2017 (Landskytterstevnet) har det gått helt OK. Jeg skal si meg fornøyd siden det er første gang jeg skyter på et LS. :) Havna midt på alle lister. Så hverken best eller dårligst og det er jeg kjempe fornøyd med ! :) Personlig rekord på feltskyting fikk jeg også! GØY!

Jeg kommer nok ikke til å skrive stort om ferien nå i dag. Men kan jo hende det kommer litt "tilbakeblikk" utover høsten.

Til fredag er det tilbake til sykehuset. Kan vel si at jeg har "sluntra" litt nå i ferien. Med mat og alt sånt. Men jeg har vært kjempe flink til å holde meg i bevegelse! i Juli gikk jeg 125 km(!!) og hittil i August har jeg gått 44 km. Riktig nok ikke mye å skryte av nå i August, men tenker det skal ta seg opp litt nå utover.

Her kommer et lite bildedryss fra sommeren min.

  

         

 

  • 1

    Mat dagbok 08.06.2017

    Frokost - 08.30

    2 stk rugsprø med kalkunfilet, salat, tomat og litt majones.
    9,5 dl vann

    ca 155 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.00

    2 brødskiver med King Oscar Makrell i tomat med litt majones
    5 dl vann

    ca 299 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Mellommåltid - 15.00

    3 stk rugsprø med litt majones og haugpølse

    ca 264 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Hos svigers
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og fikk tilbud om mat

     

    Middag - 20.00

    Fiskegrateng, mandelpotet og gulrot.
    Litt smelta smør.
    3 dl vann

    ca 575 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Totalt ca 1294 kcal.

  • 0

    Mat dagbok 07.06.2017

    Frokost - 08.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    ca 271 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.15

    1 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost og litt vita hjertego
    2 stk rugsprø med kalkunfilet, majones, salat og tomat.
    3 dl vann

    ca 310 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Middag - 16.00

    Cæsarsalat med kylling og bacon
    2.5 dl vann.

    ca 700 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Baracoa, Asker. Spiste ute med ei venninne.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kveldsmat - 21.30

    3 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost
    Litt Vita Hjertego Lett Margarin
    6 dl vann

    ca 387 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten.

    Totalt ca 1672 kcal

  • 0

    Mat dagbok 06.06.2017

    Frokost - 09.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    ca 271 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.00

    1 stk grovt horn med ost, skinke, salat og agurk.
    (ferdig smurt på Meny)
    1 flaske Tine Iste, Lime
    3 kopper kaffe

    ca 499 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Hos ei venninne
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Middag - 16.30

    130 g kyllingfilet
    0.7 dl Bretagne Kyllingsaus
    50 g Boil-In-Bag Basmati ris
    Ovnsbakte grønnsaker i olje, rosmarin og hvitløksalt.
    (Tomat, sopp, rødløk, asparges og hvitløk)
    3 dl vann.

    ca 421 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua for å holde et øye med Thilde.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kveldsmat - 20.45

    2 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost
    Litt Vita Hjertego Lett Margarin
    6 dl vann

    ca 258 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten.

    Totalt ca 1448 kcal

  • 0

    Mat dagbok 05.06.2017

    Frokost - 08.00

    2 egg
    2 grove rundstykker
    (1 med kaviar og litt majones og 1 med hamburgerrygg og tomat)
    6 dl vann

    Hvor spiste jeg: 
    Spisestuebord hos familie.
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

     

    Snacks - 11.00

    1 stk havrekjeks

    Hvor spiste jeg:
    På vei ut i bilen.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen.

     

    Snacks - 12.00

    1 is - Royal trippel

    Hvor spiste jeg:
    I bilen på vei hjem
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og det var varmt.

     

    Lunsj - 13.00

    2 stk rugsprø
    (1 med vestfoldsalat, majones, kalkunfilet og tomat og 1 med 2 skiver gudbrandsdalost)
    3 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiste lunsj sammen med Thilde.

     

    Middag - 18.30

    Wok med strimlet svinekjøtt og nudler
    1 ts creme fresh 
    Sweet chilli saus
    6 dl vann.

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

  • 0

    Mat dagbok 04.06.2017

    Frokost - 09.00

    2 Rugsprø med litt majones, vestfoldsalat, kalkunfilet og tomat.
    1 stort glass vann. (3 dl)

    ca 140 kcal

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

     

    Lunsj - 12.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Middag - 16.00

    1,5 laksekotelett
    Ovnsbakte grønnsaker i olje og rosmarin.
    (Gulrot, røbetter, søtpotet, potet, selleri, tomat, sopp)
    2 ts rømme
    Grønn salat
    6 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Spisestua på besøk hos famile.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kaffebesøk - 17.30

    1 lite marsipankake stykke
    1 kanelsnurre
    3 kopper kaffe
    2 dl vann
    2,5 dl Mozell

    Hvor spiste jeg:
    I stua på besøk hos famile
    Hvorfor spiste jeg:
    Fordi jeg var fysen og ble tilbudt.

     

    Snacks - 21.00

    3 stk havrekjeks
    3 dl vann 
    2,5 dl cola

    Hvor spiste jeg:
    Stua hos familie.
    Hvorfor spiste jeg:
    Jeg kasta opp middagen min + litt til. Så trengte litt å roe ned magen med.

  • 1

    Mat dagbok - 03.06.2017

    Frokost - 09.00

    2 brødskiver (Bakehuset matpakkebrød, 65% grovhet)
    Stabburet Leverpostei (ca 1 ts) med litt majones (ca 3,5g)
    1 skive kalverulade (ca 10,5g) med litt majones (ca 3,5g)
    1 stort glass vann. (3 dl)

    ca 337 kcal

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

    Lunsj - 12.30

    2 skiver spiral loff
    4 skiver haugpølse og litt majones
    3 kopper kaffe
    6 dl vann

    ca 366 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua hos svigermor og svigerfar
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og fikk spørsmål om å spise hos de.

    Snacks - 14.50

    1 stykke Brioche 
    3 dl vann

    ca 183 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Ved kjøkkenbordet mens jeg ga Thilde middag.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og ville ha litt i magen før jeg reiste på matbutikken.

    Middag - 19.00

    Kyllingfilet (120g før steking)
    Krydret med hvitløksalt og stekt i litt matolje.
    Fløtegratinerte poteter (ca 270g)
    20g Vestfoldsalat
    40g ananas
    10g Agurk
    36g Cherry tomat
    5dl cola (shame on me)

    ca 732 kcal

    Hvor spiste jeg:
    I stua fordi vi måtte holde Thilde med selskap.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

    Snacks - 21.00

    1 stykke Brioche 
    6,5 dl vann

    ca 183 kcal

    Hvor spiste jeg:
    I stua mens vi så på Netflix.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fordi jeg var fysen.

    Spiste ca.1799 kcal totalt.

  • 0

    Mat dagbok - 02.06.2017

    Frokost - 07.30

    3 brødskiver (Bakehuset matpakkebrød, 65% grovhet)
    Tynt lag vita hjertego' lett margarin
    Gudbrandsdalost (2 skiver på hver skive)
    2 dl Appelsinjuice (stort glass)

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

    Mellommåltid - 08.30

    4 snacks gulerøtter
    4 små bunter med blomkål
    3 kopper kaffe
    0,5 l med vann

    Hvor spiste jeg:
    Under kurset.
    Hvorfor spiste jeg:
    Små fysen og MÅ ha kaffe.

    Drakk ca 1 liter vann fra trening til lunsj.

    Lunsj - 12.30

    1 porsjon lettkokt havregryn (Kokt på vann og 1/2 ts salt)
    1 stk rødt eple
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    0,5 l vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet.
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og passer på å få i meg lunsj hver dag.

    Snacks - 14.00

    1 dessertskål med Jordbær
    Litt fløte
    2 ts sukker
    1 stykke med hvetebakst
    2 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    I stua sammen med gjestene.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og gjestene hadde med seg for at vi kunne kose oss litt.

    Middag - 20.00

    Hjemmelaget taco pizza, 3 stykker
    (Pizza besto av: Ferdig bunn, storfe kjøttdeig, tacokrydder, champignon, ananas og pizzaost)
    2 ts Cremé Fresh
    2 ts Nacho dip
    Litt Ketchup
    3 glass brus

    Hvor spiste jeg:
    I stua sammen med gjestene.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

  • Madelen Berg

    Velkommen til mitt liv og mine tanker. Jeg er ei blid jente født en tropenatt i juli 1991. Ble mamma i november 2016 <3 Nyter livet på landet sammen med min forlovede og datteren våres. Bloggen vil inneholde alt fra mine tanker til min hverdag. Mammalivet, trening, mat, musikk, foto, bil og alt annet jeg driver med. :)

    bloglovin

    Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    Design og koding: Ina Anjuta



    hits