Madelen Berg - Uten filter og langt ifra A4. #fuckjanteloven
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Sommerferien er over

Sommerferien er over. Hverdagen er tilbake. Daniel er ferdig i pappapermisjon, så jeg og Thilde er tilbake alene. Det går helt fint. 

Sommerferien har vært kjempe fin. Noen småturer på hytta har det vært. Vi har vært 1,5 uke i Asker, hos mamma og pappa og vi har vært på Landsskytterstevnet i Førde i 8 dager. 

På LS2017 (Landskytterstevnet) har det gått helt OK. Jeg skal si meg fornøyd siden det er første gang jeg skyter på et LS. :) Havna midt på alle lister. Så hverken best eller dårligst og det er jeg kjempe fornøyd med ! :) Personlig rekord på feltskyting fikk jeg også! GØY!

Jeg kommer nok ikke til å skrive stort om ferien nå i dag. Men kan jo hende det kommer litt "tilbakeblikk" utover høsten.

Til fredag er det tilbake til sykehuset. Kan vel si at jeg har "sluntra" litt nå i ferien. Med mat og alt sånt. Men jeg har vært kjempe flink til å holde meg i bevegelse! i Juli gikk jeg 125 km(!!) og hittil i August har jeg gått 44 km. Riktig nok ikke mye å skryte av nå i August, men tenker det skal ta seg opp litt nå utover.

Her kommer et lite bildedryss fra sommeren min.

  

         

 

  • 1

    Mat dagbok 08.06.2017

    Frokost - 08.30

    2 stk rugsprø med kalkunfilet, salat, tomat og litt majones.
    9,5 dl vann

    ca 155 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.00

    2 brødskiver med King Oscar Makrell i tomat med litt majones
    5 dl vann

    ca 299 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Mellommåltid - 15.00

    3 stk rugsprø med litt majones og haugpølse

    ca 264 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Hos svigers
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og fikk tilbud om mat

     

    Middag - 20.00

    Fiskegrateng, mandelpotet og gulrot.
    Litt smelta smør.
    3 dl vann

    ca 575 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Totalt ca 1294 kcal.

  • 0

    Mat dagbok 07.06.2017

    Frokost - 08.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    ca 271 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.15

    1 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost og litt vita hjertego
    2 stk rugsprø med kalkunfilet, majones, salat og tomat.
    3 dl vann

    ca 310 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Middag - 16.00

    Cæsarsalat med kylling og bacon
    2.5 dl vann.

    ca 700 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Baracoa, Asker. Spiste ute med ei venninne.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kveldsmat - 21.30

    3 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost
    Litt Vita Hjertego Lett Margarin
    6 dl vann

    ca 387 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten.

    Totalt ca 1672 kcal

  • 0

    Mat dagbok 06.06.2017

    Frokost - 09.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    ca 271 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Lunsj - 12.00

    1 stk grovt horn med ost, skinke, salat og agurk.
    (ferdig smurt på Meny)
    1 flaske Tine Iste, Lime
    3 kopper kaffe

    ca 499 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Hos ei venninne
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten

     

    Middag - 16.30

    130 g kyllingfilet
    0.7 dl Bretagne Kyllingsaus
    50 g Boil-In-Bag Basmati ris
    Ovnsbakte grønnsaker i olje, rosmarin og hvitløksalt.
    (Tomat, sopp, rødløk, asparges og hvitløk)
    3 dl vann.

    ca 421 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua for å holde et øye med Thilde.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kveldsmat - 20.45

    2 stk rugsprø med 2 skiver gudbrandsdalost
    Litt Vita Hjertego Lett Margarin
    6 dl vann

    ca 258 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten.

    Totalt ca 1448 kcal

  • 0

    Mat dagbok 05.06.2017

    Frokost - 08.00

    2 egg
    2 grove rundstykker
    (1 med kaviar og litt majones og 1 med hamburgerrygg og tomat)
    6 dl vann

    Hvor spiste jeg: 
    Spisestuebord hos familie.
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

     

    Snacks - 11.00

    1 stk havrekjeks

    Hvor spiste jeg:
    På vei ut i bilen.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen.

     

    Snacks - 12.00

    1 is - Royal trippel

    Hvor spiste jeg:
    I bilen på vei hjem
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og det var varmt.

     

    Lunsj - 13.00

    2 stk rugsprø
    (1 med vestfoldsalat, majones, kalkunfilet og tomat og 1 med 2 skiver gudbrandsdalost)
    3 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiste lunsj sammen med Thilde.

     

    Middag - 18.30

    Wok med strimlet svinekjøtt og nudler
    1 ts creme fresh 
    Sweet chilli saus
    6 dl vann.

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenet
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

  • 0

    Mat dagbok 04.06.2017

    Frokost - 09.00

    2 Rugsprø med litt majones, vestfoldsalat, kalkunfilet og tomat.
    1 stort glass vann. (3 dl)

    ca 140 kcal

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

     

    Lunsj - 12.00

    1 porsjon havregryn, lettkokt, kokt på vann.
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    1 stk rødt eple
    3 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og spiser samtidig som Thilde

     

    Middag - 16.00

    1,5 laksekotelett
    Ovnsbakte grønnsaker i olje og rosmarin.
    (Gulrot, røbetter, søtpotet, potet, selleri, tomat, sopp)
    2 ts rømme
    Grønn salat
    6 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    Spisestua på besøk hos famile.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

     

    Kaffebesøk - 17.30

    1 lite marsipankake stykke
    1 kanelsnurre
    3 kopper kaffe
    2 dl vann
    2,5 dl Mozell

    Hvor spiste jeg:
    I stua på besøk hos famile
    Hvorfor spiste jeg:
    Fordi jeg var fysen og ble tilbudt.

     

    Snacks - 21.00

    3 stk havrekjeks
    3 dl vann 
    2,5 dl cola

    Hvor spiste jeg:
    Stua hos familie.
    Hvorfor spiste jeg:
    Jeg kasta opp middagen min + litt til. Så trengte litt å roe ned magen med.

  • 1

    Mat dagbok - 03.06.2017

    Frokost - 09.00

    2 brødskiver (Bakehuset matpakkebrød, 65% grovhet)
    Stabburet Leverpostei (ca 1 ts) med litt majones (ca 3,5g)
    1 skive kalverulade (ca 10,5g) med litt majones (ca 3,5g)
    1 stort glass vann. (3 dl)

    ca 337 kcal

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

    Lunsj - 12.30

    2 skiver spiral loff
    4 skiver haugpølse og litt majones
    3 kopper kaffe
    6 dl vann

    ca 366 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Stua hos svigermor og svigerfar
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og fikk spørsmål om å spise hos de.

    Snacks - 14.50

    1 stykke Brioche 
    3 dl vann

    ca 183 kcal

    Hvor spiste jeg:
    Ved kjøkkenbordet mens jeg ga Thilde middag.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og ville ha litt i magen før jeg reiste på matbutikken.

    Middag - 19.00

    Kyllingfilet (120g før steking)
    Krydret med hvitløksalt og stekt i litt matolje.
    Fløtegratinerte poteter (ca 270g)
    20g Vestfoldsalat
    40g ananas
    10g Agurk
    36g Cherry tomat
    5dl cola (shame on me)

    ca 732 kcal

    Hvor spiste jeg:
    I stua fordi vi måtte holde Thilde med selskap.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.

    Snacks - 21.00

    1 stykke Brioche 
    6,5 dl vann

    ca 183 kcal

    Hvor spiste jeg:
    I stua mens vi så på Netflix.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fordi jeg var fysen.

    Spiste ca.1799 kcal totalt.

  • 0

    Mat dagbok - 02.06.2017

    Frokost - 07.30

    3 brødskiver (Bakehuset matpakkebrød, 65% grovhet)
    Tynt lag vita hjertego' lett margarin
    Gudbrandsdalost (2 skiver på hver skive)
    2 dl Appelsinjuice (stort glass)

    Hvor spiste jeg: 
    Kjøkkenbordet
    Hvorfor spiste jeg: 
    Jeg var sulten og spiser alltid frokost.

    Mellommåltid - 08.30

    4 snacks gulerøtter
    4 små bunter med blomkål
    3 kopper kaffe
    0,5 l med vann

    Hvor spiste jeg:
    Under kurset.
    Hvorfor spiste jeg:
    Små fysen og MÅ ha kaffe.

    Drakk ca 1 liter vann fra trening til lunsj.

    Lunsj - 12.30

    1 porsjon lettkokt havregryn (Kokt på vann og 1/2 ts salt)
    1 stk rødt eple
    1 ts sukker
    1 ts kanel
    0,5 l vann

    Hvor spiste jeg:
    Kjøkkenbordet.
    Hvorfor spiste jeg:
    Sulten og passer på å få i meg lunsj hver dag.

    Snacks - 14.00

    1 dessertskål med Jordbær
    Litt fløte
    2 ts sukker
    1 stykke med hvetebakst
    2 dl vann

    Hvor spiste jeg:
    I stua sammen med gjestene.
    Hvorfor spiste jeg:
    Fysen og gjestene hadde med seg for at vi kunne kose oss litt.

    Middag - 20.00

    Hjemmelaget taco pizza, 3 stykker
    (Pizza besto av: Ferdig bunn, storfe kjøttdeig, tacokrydder, champignon, ananas og pizzaost)
    2 ts Cremé Fresh
    2 ts Nacho dip
    Litt Ketchup
    3 glass brus

    Hvor spiste jeg:
    I stua sammen med gjestene.
    Hvorfor spiste jeg:
    Middag er viktig og jeg var sulten.




  • hits